DINNER IN THE SKY

2023

Pre-sale

Dinner in the sky
2023

An unforgettable dining experience along with an exclusive atmosphere, breathtaking views, cuisine from top chefs and all this at an altitude of up to 50 metres above the ground. A table of 22 guests is lifted up to 50 metres above the ground with the help of a crane. From the centre of the table, the chef and his team serve unique dishes to you, your family and friends. A truly unforgettable dining experience!

Chef for 2022 Ondřej Koráb

Ondřej Koráb is one of the most experienced chefs of the young generation, he was head chef at The Grand Mark Hotel for four years, then worked for a year in a Michelin star restaurant in London and now he is head chef at the Grandhotel Pupp in Karlovy Vary for more than three years. And how is he looking forward to his debut in the clouds?

„It’s a great honour and a great challenge for me, because I’m afraid of heights and working fifty metres above the ground on an open platform won’t be easy. But I am already working with this fear and this summer I jumped with a parachute,“ says Ondřej Koráb about his unconventional preparation. And what will he cook? „There is still plenty of time to prepare the cloud menu, but I would definitely like to prepare something with a spa wafer and then serve some variation of our famous Pupp cake for dessert,“ he reveals the first pillars of the new celestial menu.

previous arrow
next arrow
Slider

Lunch in the Sky
 

3chodové menu 

Prosecco na přivítanou

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 40 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

Dinner in the Sky
 

4chodové menu 

Prosecco na přivítanou

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo  neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 60 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

Dinner in the Sky při západu slunce
 

4chodové menu 

Prosecco na přivítanou

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo  neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 60 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

Dinner in the Sky Premium při západu slunce
 

4chodové menu 

Champagne na přivítanou, Cognac jako digestiv, prémiová vína

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo  neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 60 minut

Cocktail in the Sky

Molekulární koktejly 

Prosecco na přivítanou

Ochutnávka molekulárních koktejlů, nealko, drobný snack.

Čas strávený ve vzduchu: 25 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

PRAHA 2023

Location : Náplavka na Dvořákově nábřeží

Dinner in the sky 2022

 

 

 

 

 

previous arrow
next arrow
Slider

Lunch in the Sky

Prosecco as a welcome drink

Soft drinks, white and red wine, unlimited beer

Time in the air: 40 minutes

Arrival 20 minutes before the start

Buy

Dinner in the Sky

Prosecco as a welcome drink

Soft drinks, white and red wine, unlimited beer

Time in the air: 60 minutes

Arrival 20 minutes before take-off

Buy

Dinner in the Sky EXCLUSIVE při západu slunce

Champagne as a welcome drink, The Duppy Share XO rum as a digestif, premium wines

Soft drinks, white and red wine, unlimited beer

Time in the air: 60 minutes

Arrival 20 minutes before start

Buy

Dinner in the Sky Premium

Champagne as a welcome drink, The Duppy Share XO rum as a digestif, premium wines

Soft drinks, white and red wine, unlimited beer

Time in the air: 60 minutes

Buy

Lunch in the Sky Premium

Champagne as a welcome drink, The Duppy Share XO rum as a digestif, premium wines

Soft drinks, white and red wine, unlimited beer

Time in the air: 40 minutes

Arrival 20 minutes before start

Buy

FIREMNÍ AKCE

Proměňte firemní večeři v jedinečný a nezapomenutelný zážitek.

 

 

DÁRKOVÉ POUKAZY

PROTOŽE NEJLEPŠÍ DÁREK JE ZÁŽITEK.

 

 

VŠE O AKCI

NEVÍTE JAK JE TO S TOALETOU ?

 

 

Rezervovat termín

 Ty nejlepší místa bývají často vprodané, tak si šup šup 🙂

Error: Access token session has expired, please reauthorize access token.

Spolupracovali s námi

Marek Raditsch

Marek Raditsch

Šefkuchař Kampa Group

 Marek Raditsch je nyní šéfkuchařem dvou podniků sítě Kampa Group – restaurace Kampa park a Hergetova Cihelna. 
– inspiruje se skandinávskou kuchyní, navstěvoval michelinské podniky ve Švédsku a Norsku 
– byl porotcem úspěšné soutěže MasterChef Česko 
– jeho speciality ochutnalo mnoho světových celebrit – např. pro norský král Harald a královna Sonja, monacký princ Albert a princezna Caroline, manžele Clintonovy, Mick Jagger, Robbie Williams, Sean Connery, Brad Pitt, Angelina Jolie, Arnold Schwarzeneger nebo Orlando Bloom.
Dalibor Navrátil

Dalibor Navrátil

Gastrostudio JIP

Dalibor Navrátil  je věnci a řády ověšený znalec svého oboru, česká a francouzská kuchyně mu
říkají mistře a při úpravě ryb oněmíte úžasem.
Dalibor vyrůstal v Beskydech a skákal na lyžích po malebných údolích. Pojďte s ním i vy vyskočit do
kulinářského ráje provoněného bylinkami v Dinner in the Sky.

Lea Skálová

Lea Skálová

Finalista Masterchef

Lea Skálová (27 let) je od malička vášnivou kuchařkou, ač je původní profesí barmankou. 

Loňská účast ve finále MasterChef Česko (2019) jí umožnila doširoka otevřít dveře kulinářského světa – založila svou cateringovou společnost, procestovala Českou republiku s kuchařskými show a učí ve škole vaření. 

Je stále na cestě za svými kuchařskými sny a na této cestě se může potkat i s vámi. Už v září můžete společně s Leou ochutnat nebe v Dinner in the Sky. 

Manuel Lino

Manuel Lino

Gallery 44

Jeden z nejtalentovanějších portugalských kuchařů, který vařil v michelinských restauracích Mugaritz, El Celler a Carne Muscalleda. Virtuóz kulinářského umění. Mladý a ambiciózní Portugalec, o kterém ještě uslyšíme.

 

Mladý sympaťák, který s manželkou a dvěma dcerami žije v Salvatera de Magos, (asi 50 km od Lisabonu) užívá rodiny, rád cestuje a poznává nová místa a hlavně nové chutě.

Kontakt

Telefon
 +420 608 912 989

Kontaktujte nás