Dinner in the sky
2023
An unforgettable dining experience along with an exclusive atmosphere, breathtaking views, cuisine from top chefs and all this at an altitude of up to 50 metres above the ground. A table of 22 guests is lifted up to 50 metres above the ground with the help of a crane. From the centre of the table, the chef and his team serve unique dishes to you, your family and friends. A truly unforgettable dining experience!

Chef for 2022 Ondřej Koráb
Ondřej Koráb is one of the most experienced chefs of the young generation, he was head chef at The Grand Mark Hotel for four years, then worked for a year in a Michelin star restaurant in London and now he is head chef at the Grandhotel Pupp in Karlovy Vary for more than three years. And how is he looking forward to his debut in the clouds?
„It’s a great honour and a great challenge for me, because I’m afraid of heights and working fifty metres above the ground on an open platform won’t be easy. But I am already working with this fear and this summer I jumped with a parachute,“ says Ondřej Koráb about his unconventional preparation. And what will he cook? „There is still plenty of time to prepare the cloud menu, but I would definitely like to prepare something with a spa wafer and then serve some variation of our famous Pupp cake for dessert,“ he reveals the first pillars of the new celestial menu.
PRAHA 2023
Location : Náplavka na Dvořákově nábřeží
Dinner in the sky 2022
FIREMNÍ AKCE
Proměňte firemní večeři v jedinečný a nezapomenutelný zážitek.
DÁRKOVÉ POUKAZY
PROTOŽE NEJLEPŠÍ DÁREK JE ZÁŽITEK.

VŠE O AKCI
NEVÍTE JAK JE TO S TOALETOU ?
Rezervovat termín
Ty nejlepší místa bývají často vprodané, tak si šup šup 🙂
Spolupracovali s námi

Marek Raditsch
Šefkuchař Kampa Group

Dalibor Navrátil
Gastrostudio JIP
Dalibor Navrátil je věnci a řády ověšený znalec svého oboru, česká a francouzská kuchyně mu
říkají mistře a při úpravě ryb oněmíte úžasem.
Dalibor vyrůstal v Beskydech a skákal na lyžích po malebných údolích. Pojďte s ním i vy vyskočit do
kulinářského ráje provoněného bylinkami v Dinner in the Sky.

Lea Skálová
Finalista Masterchef
Lea Skálová (27 let) je od malička vášnivou kuchařkou, ač je původní profesí barmankou.
Loňská účast ve finále MasterChef Česko (2019) jí umožnila doširoka otevřít dveře kulinářského světa – založila svou cateringovou společnost, procestovala Českou republiku s kuchařskými show a učí ve škole vaření.
Je stále na cestě za svými kuchařskými sny a na této cestě se může potkat i s vámi. Už v září můžete společně s Leou ochutnat nebe v Dinner in the Sky.

Manuel Lino
Gallery 44
Jeden z nejtalentovanějších portugalských kuchařů, který vařil v michelinských restauracích Mugaritz, El Celler a Carne Muscalleda. Virtuóz kulinářského umění. Mladý a ambiciózní Portugalec, o kterém ještě uslyšíme.
Mladý sympaťák, který s manželkou a dvěma dcerami žije v Salvatera de Magos, (asi 50 km od Lisabonu) užívá rodiny, rád cestuje a poznává nová místa a hlavně nové chutě.
Kontaktujte nás