DINNER IN THE SKY

2023

PRO VEŘEJNOST

Dinner in the sky
2023

Nezapomenutelný kulinářský zážitek spolu s exkluzivní atmosférou, úchvatnými výhledy, kuchyně od špičkových kuchařů a to vše ve výšce až 50 metrů nad zemí. Stůl s 22 hosty je za pomoci jeřábu vyzdvižen do výšky až 50 metrů nad zem. Ze středu stolu vám, vašim nejbližším a přátelům servíruje šéfkuchař se svým týmem jedinečná jídla.

Opravdu nezapomenutelný kulinářský zážitek!

Šéfkuchař pro rok 2023  Ondřej Koráb

Ondřej Koráb patří k nejzkušenějším šéfkuchařům mladé generace, čtyři roky měl na starosti kuchyni hotelu The Grand Mark, poté pracoval rok v michelinské restauraci v Londýně a nyní již tři roky vede kuchyni Grandhotelu Pupp v Karlových varech. A jak se těší na svou premiéru v oblacích?

„Je to pro mě velká čest a současně velká výzva, protože mám strach z výšek a pracovat padesát metrů nad zemí na otevřené plošině nebude jednoduché. Ale už s tímto strachem pracuji a letos v létě jsem skákal s padákem,“ popisuje netradiční přípravu Ondřej Koráb. A co bude vařit? „Na přípravu oblačného menu je ještě dost času, ale určitě bych chtěl připravit něco s lázeňskou oplatkou a jako dezert pak podávat nějakou variaci našeho vyhlášeného dortu Pupp,“ prozrazuje první pilíře nového nebeského menu. 

previous arrow
next arrow
Slider

Lunch in the Sky
 

3chodové menu 

Prosecco na přivítanou

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 40 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

Dinner in the Sky
 

4chodové menu 

Prosecco na přivítanou

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo  neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 60 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

Dinner in the Sky při západu slunce
 

4chodové menu 

Prosecco na přivítanou

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo  neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 60 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

Dinner in the Sky Premium při západu slunce
 

4chodové menu 

Champagne na přivítanou, Cognac jako digestiv, prémiová vína

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo  neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 60 minut

Cocktail in the Sky

Molekulární koktejly 

Prosecco na přivítanou

Ochutnávka molekulárních koktejlů, nealko, drobný snack.

Čas strávený ve vzduchu: 25 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

PRAHA 2023

Lokalita : Bude upřesněna

 

 

 

 

 

previous arrow
next arrow
Slider

Lunch in the Sky

Prosecco na přivítanou

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 40 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

 

Dinner in the Sky

Prosecco na přivítanou

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo  neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 60 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

Dinner in the Sky EXCLUSIVE při západu slunce

Champagne na přivítanou, digestiv, prémiová vína

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo  neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 60 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

Dinner in the Sky Premium

Champagne na přivítanou, digestiv, prémiová vína

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo  neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 60 minut

 

Lunch in the Sky Premium

Champagne na přivítanou, digestiv, prémiová vína

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 40 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

FIREMNÍ AKCE

Proměňte firemní večeři v jedinečný a nezapomenutelný zážitek.

 

 

DÁRKOVÉ POUKAZY

PROTOŽE NEJLEPŠÍ DÁREK JE ZÁŽITEK.

 

 

VŠE O AKCI

NEVÍTE JAK JE TO S TOALETOU ?

 

 

Rezervovat termín

 Ty nejlepší místa bývají často vprodané, tak si šup šup 🙂

Error: Access token session has expired, please reauthorize access token.

Spolupracovali s námi

Marek Raditsch

Marek Raditsch

Šefkuchař Kampa Group

 Marek Raditsch je nyní šéfkuchařem dvou podniků sítě Kampa Group – restaurace Kampa park a Hergetova Cihelna. 
– inspiruje se skandinávskou kuchyní, navstěvoval michelinské podniky ve Švédsku a Norsku 
– byl porotcem úspěšné soutěže MasterChef Česko 
– jeho speciality ochutnalo mnoho světových celebrit – např. pro norský král Harald a královna Sonja, monacký princ Albert a princezna Caroline, manžele Clintonovy, Mick Jagger, Robbie Williams, Sean Connery, Brad Pitt, Angelina Jolie, Arnold Schwarzeneger nebo Orlando Bloom.
Dalibor Navrátil

Dalibor Navrátil

Gastrostudio JIP

Dalibor Navrátil  je věnci a řády ověšený znalec svého oboru, česká a francouzská kuchyně mu
říkají mistře a při úpravě ryb oněmíte úžasem.
Dalibor vyrůstal v Beskydech a skákal na lyžích po malebných údolích. Pojďte s ním i vy vyskočit do
kulinářského ráje provoněného bylinkami v Dinner in the Sky.

Lea Skálová

Lea Skálová

Finalista Masterchef

Lea Skálová (27 let) je od malička vášnivou kuchařkou, ač je původní profesí barmankou. 

Loňská účast ve finále MasterChef Česko (2019) jí umožnila doširoka otevřít dveře kulinářského světa – založila svou cateringovou společnost, procestovala Českou republiku s kuchařskými show a učí ve škole vaření. 

Je stále na cestě za svými kuchařskými sny a na této cestě se může potkat i s vámi. Už v září můžete společně s Leou ochutnat nebe v Dinner in the Sky. 

Manuel Lino

Manuel Lino

Gallery 44

Jeden z nejtalentovanějších portugalských kuchařů, který vařil v michelinských restauracích Mugaritz, El Celler a Carne Muscalleda. Virtuóz kulinářského umění. Mladý a ambiciózní Portugalec, o kterém ještě uslyšíme.

 

Mladý sympaťák, který s manželkou a dvěma dcerami žije v Salvatera de Magos, (asi 50 km od Lisabonu) užívá rodiny, rád cestuje a poznává nová místa a hlavně nové chutě.

Pavel Býček

Pavel Býček

The Eatery

Narodil v Rožnově pod Radhoštěm, kde se také vyučil a maturoval. Hned po škole odjel do Velké Británie, kde pracoval u šéfkuchařů, jako je například Pierre Koffmann. Dva roky pak vařil v londýnské restauraci Galvin At Windows. Jako zástupce šéfkuchaře pracoval také pod vedením Romana Pauluse v restauraci hotelu Alcron, která byla jednou z mála českých restaurací, která opakovaně získala michelinskou hvězdu. 

Kontakt

Telefon
 +420 608 912 989

Kontaktujte nás