2023
Nezapomenutelný kulinářský zážitek spolu s exkluzivní atmosférou, úchvatnými výhledy, kuchyně od špičkových kuchařů a to vše ve výšce až 50 metrů nad zemí. Stůl s 22 hosty je za pomoci jeřábu vyzdvižen do výšky až 50 metrů nad zem. Ze středu stolu vám, vašim nejbližším a přátelům servíruje šéfkuchař se svým týmem jedinečná jídla.
Opravdu nezapomenutelný kulinářský zážitek!

Šéfkuchař pro rok 2023 Ondřej Koráb
Ondřej Koráb patří k nejzkušenějším šéfkuchařům mladé generace, čtyři roky měl na starosti kuchyni hotelu The Grand Mark, poté pracoval rok v michelinské restauraci v Londýně a nyní již tři roky vede kuchyni Grandhotelu Pupp v Karlových varech. A jak se těší na svou premiéru v oblacích?
„Je to pro mě velká čest a současně velká výzva, protože mám strach z výšek a pracovat padesát metrů nad zemí na otevřené plošině nebude jednoduché. Ale už s tímto strachem pracuji a letos v létě jsem skákal s padákem,“ popisuje netradiční přípravu Ondřej Koráb. A co bude vařit? „Na přípravu oblačného menu je ještě dost času, ale určitě bych chtěl připravit něco s lázeňskou oplatkou a jako dezert pak podávat nějakou variaci našeho vyhlášeného dortu Pupp,“ prozrazuje první pilíře nového nebeského menu.
PRAHA 2023
FIREMNÍ AKCE
Proměňte firemní večeři v jedinečný a nezapomenutelný zážitek.
DÁRKOVÉ POUKAZY
PROTOŽE NEJLEPŠÍ DÁREK JE ZÁŽITEK.

VŠE O AKCI
NEVÍTE JAK JE TO S TOALETOU ?
Rezervovat termín
Ty nejlepší místa bývají často vprodané, tak si šup šup 🙂
Spolupracovali s námi

Marek Raditsch
Šefkuchař Kampa Group

Dalibor Navrátil
Gastrostudio JIP
Dalibor Navrátil je věnci a řády ověšený znalec svého oboru, česká a francouzská kuchyně mu
říkají mistře a při úpravě ryb oněmíte úžasem.
Dalibor vyrůstal v Beskydech a skákal na lyžích po malebných údolích. Pojďte s ním i vy vyskočit do
kulinářského ráje provoněného bylinkami v Dinner in the Sky.

Lea Skálová
Finalista Masterchef
Lea Skálová (27 let) je od malička vášnivou kuchařkou, ač je původní profesí barmankou.
Loňská účast ve finále MasterChef Česko (2019) jí umožnila doširoka otevřít dveře kulinářského světa – založila svou cateringovou společnost, procestovala Českou republiku s kuchařskými show a učí ve škole vaření.
Je stále na cestě za svými kuchařskými sny a na této cestě se může potkat i s vámi. Už v září můžete společně s Leou ochutnat nebe v Dinner in the Sky.

Manuel Lino
Gallery 44
Jeden z nejtalentovanějších portugalských kuchařů, který vařil v michelinských restauracích Mugaritz, El Celler a Carne Muscalleda. Virtuóz kulinářského umění. Mladý a ambiciózní Portugalec, o kterém ještě uslyšíme.
Mladý sympaťák, který s manželkou a dvěma dcerami žije v Salvatera de Magos, (asi 50 km od Lisabonu) užívá rodiny, rád cestuje a poznává nová místa a hlavně nové chutě.

Pavel Býček
The Eatery
Narodil v Rožnově pod Radhoštěm, kde se také vyučil a maturoval. Hned po škole odjel do Velké Británie, kde pracoval u šéfkuchařů, jako je například Pierre Koffmann. Dva roky pak vařil v londýnské restauraci Galvin At Windows. Jako zástupce šéfkuchaře pracoval také pod vedením Romana Pauluse v restauraci hotelu Alcron, která byla jednou z mála českých restaurací, která opakovaně získala michelinskou hvězdu.
Kontaktujte nás